ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

ΔΟΥΒΡΗΣ

Η εταιρία ΔΟΥΒΡΗΣ εδώ και 50 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή ποιοτικά κορυφαίων φυσιγγίων για το κυνήγι όλων των θηραμάτων αλλά και για τα σκοπευτικά αθλήματα πήλινου δίσκου. Κατανοώντας τις ανάγκες του κυνηγού , παρέχουμε ποιοτικά κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν τις προδιαγραφές όλων των σύγχρονων και παραδοσιακών όπλων. Για όλα τα προϊόντα μας ακολουθείται η διαδικασία δοκιμών σε επίσημο βλητικό σταθμό ώστε να συνδυάζουμε κορυφαίες ταχύτητες και κατανομές με την πλήρη εναρμόνιση στους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας των όπλων. Επίσης τα φυσίγγια δοκιμάζονται και από εμάς τους ίδιους στο πραγματικό κυνήγι με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση στους πελάτες μας. Η ακρίβεια κατασκευής και η σταθερότητα της απόδοσης του προϊόντος είναι για μάς πρωταρχικής σημασίας. Η παραγωγή μας απευθύνεται σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Σεβαστός αριθμός κυνηγών σε πανελλήνιο επίπεδο αναγνωρίζει την ποιότητά μας και εμπιστεύεται τα προϊόντα μας .Το όνομα της εταιρίας μας είναι εγγύηση ποιότητας για τον Έλληνα κυνηγό και σκοπευτή.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
1965: Η εταιρία ΔΟΥΒΡΗΣ ιδρύθηκε από τον Βασίλειο Α. Δούβρη.

1968:Τα πρώτα χρόνια η κατασκευή κυνηγετικών φυσιγγίων γινόταν με τη χρήση χειροκίνητης μηχανής πάγκου. Την χρονιά αυτή αγοράστηκε από την Ιταλία
ηλεκτροκίνητη μηχανή γόμωσης φυσιγγίων, από τις πρώτες μηχανές στην Ελλάδα, με παραγωγή 1200 φυσίγγια την ώρα. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί κατακόρυφα η ποιότητα των φυσιγγίων και παράλληλα η εταιρία να ανταποκρίνεται στον αυξανόμενο αριθμό των πελατών.
1992:Η οικογενειακή παράδοση συνεχίστηκε με εκπρόσωπο τον Γεώργιο Β. Δούβρη. Οι συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες καταξιωμένες στο χώρο του κυνηγιού ήταν συνεχής. Η σταθερή πολιτική στην ποιότητα και διανομή των προϊόντων μας πανελληνίως, δικαιώνουν τις επιλογές μας.

2009:Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και με στόχο πάντα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας , δημιουργήσαμε νέο σύγχρονο εργοστασιακό χώρο παραγωγής και αποθήκευσης φυσιγγίων σε διόκτητο οικόπεδο , με σύγχρονα μηχανήματα γόμωσης και συσκευασίας.

Παράλληλα δικαιώνουν και την επιλογή των κυνηγών να εμπιστεύονται τα προϊόντα μας στον κυνηγότοπο, στο αυστηρότερο δοκιμαστήριο της αποτελεσματικότητας.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΝΗΓΟ

   Douvris Shotshells Φυσίγγια Δούβρης © 2015-2016. All Rights Reserved.